NYÁRI TÁBOROK 2018

Hamarosan itt a nyári szünet és még nem tudod gyermeked mit fog csinálni 9 héten keresztül? Van 1-2 hét, amikor nem ér rá a nagyi és ti sem tudtok szabadságot kivenni?

Örülnél, ha gyermeked remekül szórakozna és tartalmasan töltené napjait sok kis pajtással?

A Szitakötő Óvoda a szünidő teljes ideje alatt tematikus táborsorozattal várja a 3 -10 éves korú gyermekeket. Szakképzett pedagógusok és lelkes pedagógus jelöltek biztosítják a kicsik és nagyok számára a garantált jó kedvet!

Hétfőtől péntekig, reggel 730-1700-ig várjuk szeretettel a táborozni vágyó gyermekeket. Minden héten külsős programmal, kirándulással is gazdagítjuk élményeinket, amelyek minden esetben a tábor heti témájához kapcsolódnak. A táborok ára tartalmazza a napi négyszeri étkezést és a belépőjegyek árát valamint az utazásaink költségét.

Azon gyermekeknek, akik több tábori hetet is nálunk töltenek a második tábor árából 10 % kedvezményt biztosítunk. Testvérkedvezmény:10%.

(A kedvezmények nem összevonhatóak.)

Kérjük, jelentkezési szándékukat minél hamarabb jelezzék, mert a táboraink maximális létszáma 30 fő.

További részletek és jelentkezés az info@szitakotoovi.hu e-mail címen vagy a

+36-30/862-6277es telefonszámon Zsákovics Nagy Mariann intézményvezetőnél.

Minden kedves gyermeket szeretettel várunk izgalmas nyári táborainkban!

 

group of happy teenage kids in the pool

Ringat a víz     06.25 – 06.29.     32.450.-/fő/hét                                  

Talán mindenki emlékszik Arielre, a kis hableányra, aki minden áron szeretett volna kijönni a vízből, és a földön járni. Vizes hetünkön, most mi próbálunk meg Ariel bőrébe bújni, és minél többet megtudni arról, hogy milyen is az élet a vízben. Ennek érdekében megmártózunk a Battai strand vízében, majd megismerkedünk a hazai folyók élővilágával is a Kopaszi-gáton, ahol kacsákat, békákat, halakat, és akár teknősöket is szemügyre vehetünk. Mindezt a Duna partján, piknik kosárral tesszük majd, hogy fokozzuk az élvezeteket, majd a helyi játszóteret is birtokba vesszük. A hét többi részében, vízicsatával, és egyéb izgalmas vízi játékokkal fogjuk eltölteni az időt. Rossz idő esetén pedig, a Gárdonyi uszodába, és a Tropikáriumba teszünk látogatást. Egy dolog biztos: ebben a táborban, senki nem marad szárazon! 

 

konyhafőnök junior

  Konyhafőnök Junior I.     07.02-07.06.     28.970.-/fő/hét                                   

Minden gyerek hallotta már az anyukája szájából, azt a fogós kérdést, hogy: Mit főzzek holnap? Ha tehetnék, erre mindig valami olyasmi választ adnának, hogy: csokitortát, palacsintát vagy bármilyen finom süteményt. De sajnos nem lehet minden nap tortát vagy sütit enni. Ezért a héten megismerkedünk a főzés alapjaival és kis kuktáink segítségével minden nap más és más finomságot készítünk el, amit később akár anyának is megtaníthatnak. Táborunk egyik napján látogatást teszünk az érdi Soós Pékségbe, ahol bepillantást nyerhetünk, hogyan készülnek a finomabbnál finomabb péksütemények, majd a gyerekek maguk is elkészíthetik saját kézzel gyúrt alkotásaikat.

Theatre2-1024x570

Színház az egész világ     07.09-07.13.     29.780.-/fő/hét

A jókedv ezen a héten is garantált lesz! Sokat fogunk táncolni, zenélni, énekelni, de még ennél is többet játszani és nevetni. A drámajátékok nagyon jó eszközök a nevelő kezében, alkalmasak arra, hogy szinte észrevétlen módon fejlesszék a Gyermek személyiségét, erősítsék önbizalmát, bátorságát. Ha a Gyermekben ég a vágy, hogy szerepelhessen, akkor azért kiváló lehetőség számára ez a tábor, ha pedig kicsit még tart az ilyen helyzetektől, akkor azért érdemes minket választani ezen a héten. A hét tetőpontjaként ellátogat hozzánk Bölöni Réka, aki interaktív módon bevonja a Gyermekeket előadásába, ezzel pedig garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd a kis „Színészpalántáknak”.

 

Kaland tábor

Természetbarát kalandtábor     07.16-07.20.     28.750.-/fő/hét                                 

A Gyermekek élvezik a természet közelségét, ezért próbáljuk ebben a táborban még közelebb hozni hozzájuk. Igazi táborozós élményekkel gazdagodhatnak majd a kis Természetbarátok: szabadban elfogyasztott uzsonna és ebéd, fűben hempergős játékok… Sok-sok kaland vár ránk ebben a néhány napban, többek között tüzet gyújtunk, bográcsozunk, megismerkedünk majd igazi „túlélős” technikákkal, különböző növényekkel, állatokkal, kirándulunk a tabajdi Mezítlábas Parkba, hajókázunk a Velencei-tónál.

 

foci tábor

Gólkirályok hete     07.23-07.27.     31.450.-/fő/hét                                    

Végre itt a foci VB ideje, és együtt szurkolhatunk kedvenc csapatainknak. Ezen a héten mindent megtudunk a fociról, és a gyerekek maguk is elsajátíthatnak pár alapfogást (rúgást) az érdi focipályán, ahol egy igazi hivatásos focista fogja őket edzeni. A hét folyamán ellátogatunk Felcsútra, ahol megnézzük milyen egy igazi focipálya, és ha már ott vagyunk, kipróbáljuk a kisvasutat is. Kis focistáink elkészíthetik saját focimezüket is, saját nevükkel, és kedvenc számukkal ellátva. Ezen kívül, a hét minden napján birtokba vehetik saját csocsónkat, amin számtalan bajnokságot tudnak majd végig játszani.

 

mesterségek hete

Híres mesterségek hete     07.30 – 08.03.     32.870.-/fő/hét                                  

Mindenkiben bújkált már az az érzés, hogy bárcsak újra gyerek lehetne, és ha visszaemlékezünk, gyerekkorunkban alig vártuk, hogy felnőttek lehessünk. A gyerekek számára minden izgalmas, amit a felnőttek csinálnak, és még izgalmasabb minden, amit gyerekeknek “nem szabad”. Ezen a héten mindent szabad, ugyanis táborozóink a Minipoliszban tett látogatásunk alkalmával belebújhatnak a felnőttek bőrébe, és kipróbálhatják magukat postásként, tűzoltóként, eladóként, fodrászként, szakácsként, sőt akár világsztárként is. Itt minden az ő méretükre van szabva, igazából olyan, mint egy kicsike város, amit ők uralhatnak. A hét többi részében ellátogatunk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahol igazi repülőket fogunk megnézni testközelből, majd igazi rendőrök, és tűzoltók fognak minket meglátogatni, hogy megismerkedhessünk az ő munkájukkal is.

állatos hét

Állati jó tábor     08.06-08.10.     30.860.-/fő/hét                                 

Gondolta volna, hogy az állat-gyerek kapcsolat növeli a Lurkók önbizalmát, erősíti a nonverbális kommunikációját, türelemre, empátiára nevel, sőt még az olvasásban is segíthet? A Gyerekek ösztönösen vonzódnak az állatokhoz, játszani akarnak velük, meg akarják őket simogatni, kíváncsiak rájuk. Ha ez még sem így van, akkor – természetesen észrevétlenül, nem akarattal -, valamilyen félelmet vagy undort ültettünk el a Gyerkőcben. Bármelyik csoportba is tartozik Csemetéje az előzőek közül, itt a helye az ÁLLATI jó táborban, ahol sokféle állattal és az állatok sokféleségével is meg fogunk ismerkedni. Lesznek olyan állatok, akik ellátogatnak majd hozzánk, és lesznek olyanok is, akikhez mi fogunk „vendégségbe menni”…

 

 

fürge ujjak

Ügyes kezek – kézműves tábor     08.13-08.17.     28.870.-/fő/hét                                    

Ez a tábor – a többi, mozgalmasabb, „jövős-menős” héthez képest – egy kicsit nyugodtabb, csendesebb kalandnak ígérkezik, de ez közel sem jelenti azt, hogy unatkozni fogunk… Sőt! A szórakozás és a vidámság az Ügyes kezek-táborban is garantált lesz. A kézműves foglalkozásokon keresztül a Gyermekek mit sem sejtve fejlődnek. Öröm nézni ilyenkor, hogyan változik a sok különböző anyag és technika használatával a kreativitásuk, hogyan alakul a személyiségük, hogyan lesznek a Kicsik az alkotás által magabiztosabbak, önállóbbak. Nem utolsó sorban pedig fejlődik a gondolkodásuk, emlékezetük és a finommotorikus mozgásuk, ami az iskolában elengedhetetlen (lesz) számukra. Gyerekszemmel pedig: minden nap örülhetnek az újabb általuk készített kincsnek, élvezhetik a táborozás és a kirándulás izgalmait.

 

 

konyhafőnök junior 2

Konyhafőnök Junior II.     08.21-08.24.     31.880.-/fő/hét                                   

Ezen a héten gasztronómiai kirándulást teszünk Ausztriába, Olaszországba, Angliába, sőt még Amerikába is. Minden nap más nemzet ételét készítjük el kis Konyhafőnökeink segítségével. A sütések, főzések során a Gyerekek megismerkednek a különböző konyhai munkálatokkal, eszközökkel – és ezek használatával -, élelmiszerekkel, receptekkel. Kirándulást teszünk majd Szentendrére, a Szamos Marcipán Látványműhelyebe, ahol egy kreatív foglalkozáson fogunk részt venni. A bográcsozás és a tűz körüli zsongás pedig mindenki számára igazi táborozós élmény lesz. A hét utolsó napjára pedig elkészítjük saját szakácskönyvünket, ami igazi nyárzáró emlék marad kis Séfjeinknek.

 

 

További információk és jelentkezési lap igénylése az info@szitakotoovi.hu e-mail címen, vagy érdeklődjön alábbi elérhetőségeink egyikén:

Zsákovics Nagy Mariann:+36-30/862-6277

                        Nagy Martin:   +36-30/994-5554