Bérelhető ugrálóvár otthonra…

 

6300bangle_copy Blue Baloon 2.5 x 2.5 x 1.8 m9014n

Crazy Clown 5 x 4 x 3 m

 

Az én kertemben vagy akár a lakásban is?

Könnyen felállítható akár egy anyukának is?

Kölcsönözhető akár egy napra is?

Bizony, jó helyen jár, ha gyorsan, egyszerűen a saját otthonába szeretne felhőtlen szórakozást és döbbenetes meglepetés partit rendezni a gyerekeknek… Olvassa el hogyan lehetséges ez?

 

Mi is az az ugrálóvár?

  • egy vár ami ugrál – már hogyha elegendő gyerek tombol benne
  • fantasztikus kikapcsolódás gyerekek számára
  • lehetőség a gyerkőcök rengeteg fölösleges energiájának levezetésére
  • szusszanásnyi idő a szülőknek
  • egy szülinapi buli elengedhetetlen kelléke
  • ami akkor kell amikor mindenkiben túlteng az energia
  • amit télen vagy nyáron használhatsz
  • amit kint a kertben, vagy bent a lakásban is felállíthatsz

Ugrálóvár otthonra?

Igen otthonra, egyszerűen, gyorsan, akár most azonnal!

Nem kell teherautó, nem kell külön személyzet, nem kell órákat eltölteni a felállításával!

Befér egy kisebb személyautóba is!

Nem kell előre tervezni, csak jön az ötlet, hívj minket és viheted!

Ugrálóvárak bérelhetők már 10.000 Ft-tól Érden és környékén szülinapra, bármilyen otthoni vagy nagyobb céges rendezvényre, már 3 órára is!

Ugrálóváraink felállíthatók bel térben is a téli időszakban! A csúszdás légvárak tornatermekben az ugráló várak garázsokban, nagyobb termekben is beüzemeltethetők.

SZÁLLÍTÁS: Ugrálóvárainkat a rendezvény méretétől függetlenül mi szállítjuk a helyszínre és a beüzemelését is elvégezzük. BUDAÖRS, TÖRÖKBÁLINT, DIÓSD, ÉRD, TÁRNOK, SZÁZHALOMBATTA BUDAKESZI, BIATORBÁGY, SÓSKÚT, ETYEK, PUSZTAZÁMOR, PÁTY, TELKI és ZSÁMBÉK településekre a szállítás és beüzemelés INGYENES!!! Természetesen más településekre is vállaljuk a légvárak telepítését, ezekben az esetekben kénytelenek vagyunk üzemanyag költséget felszámolni.

ESŐS IDŐJÁRÁS ESETÉN: Kedvezőtlen időjárás esetén indulás előtt telefonon mindig felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel. Ha lehetséges, akkor áttesszük a rendezvényt egy másik időpontra. Ha nem sikerül megfelelő időpontot találni, ekkor még mindig lemondhatja a megrendelését (csak rossz időjárás esetén) fizetési kötelezettség nélkül

LÉGVÁRAK MEGRENDELÉSE: A megrendeléseket mindig a +36 30 994-5554- es

telefonszámon véglegesítjük az esetleges félreértések elkerülése miatt! Az e-mail-eket nem tudjuk percenként ellenőrizni, ezért biztos módja a megrendelésnek a telefonálás. Így elkerülhető, hogy egy légvárra, ugyanarra az időpontra esetleg több megrendelést felvegyünk.

LÉGVÁRAK FELÜGYELETE: A rendezvényeken a gyerekek és a légvár felügyelete a bérlő feladata.

Úgy gondoljuk, hogy egy szülinapi bulin vagy egy baráti összejövetelen nincs feltétlenül szükség egy idegen felügyelőre. A felügyeletet megoldják a szülők miközben amúgy is figyelik kicsinyeik minden mozdulatát, illetve bátorítják azokat akiknek erre szükségük van. Igény esetén természetesen vállaljuk a légvárak felügyeletét is.

A bérleti díjak:

Blue Baloon:         3 óra / 10.000.-        Teljes nap / 14.000.-              Két vagy több napra / 10.000.-/nap   maximum 3 fő

Crazy Clown:        3 óra / 18.000.-        Teljes nap / 25.000.-              Két vagy több napra / 15.000.-/nap   maximum 5 fő

 

A bérlemények kaució költsége minden esetben 30.000 forint!

A napi bérleti díj legfeljebb 10 órára vonatkozik!  

Minden légvárunk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és ÉMI-TÜV vizsgával rendelkezik!

Minden bérlet a Gyermekünk Álmaiért Alapítvány működését támogatja, így nem csak kiváló szórakozást szerezhet gyermekei számára, de egyben a civil szervezet jótékony támogatója is lehet.

 

Köszönjük támogatását!